Ceremoninė „Criollo” rūšies kakavos masė – Peru „San Martin“

(14 pirkėjų atsiliepimai)

Nuo 19,99 

Aprašymas

Ceremoninė Kakavos masė – Peru „San Martin”
Skonio natos: cinamonas, medaus, kakava.
Rūšis: Criollo –  tai viena iš rečiausių kakavos rūšių pasaulyje (vos 5 procentai, lyginant su kitomis kakavos rūšimis). Pasižymi stipriu aromatu.
Kilmės šalis: Peru „San Martin“

Pagrindinės kakavos pupelių rūšys yra šios: Criollo, Trinitario ir Forastero. 

Kakavos privalumai

  • Antioksidantų šaltinis – apsaugo organizmą nuo senėjimo
  • Kakava padeda reguliuoti cholesterolį
  • Kakava suaktyvina kraujotaką ir smegenų veiklą
  • Kakava skatina endorfinų (laimės hormonų) gamybą

Kas yra kakavos ceremonija?

Tai dėkingumo, širdies atvėrimo ir tyro susijungimo ritualas. Kakava – dievų maistas, maitinantis kūną, sielą ir protą. Šį nuostabų ir stebuklingų savybių turintį gėrimą naudojo Majų ir Actekų laikų civilizacijos. Tradicinės genčių kultūros kakavos medį laikė šventu ir kakavos ritualą naudojo dvasingumo, kūrybingumo išlaisvinimui ir atvėrimui, vidiniam pabudimui.

Ką galima patirti kakavos ceremonijos metu?

  • Ryšį su savo vidiniu vaiku, savo esatimi, dvasia (drąsa nusileisti iš proto lygmens į širdį)
  • Išgirsti širdies balso vedimą, atpažinti ir paleisti kylančius blokus, ribojančius įsitikinimus, nebetarnaujančias programas
  • Dvasinę kelionę, susitikimą su protėviais
  • Kūrybingumo išlaisvinimą, savo vidinio potencialo ir resursų atpažinimą, priėmimą
  • Erdvę, harmoniją, vidinę ramybę

 

Kokiomis porcijomis vartoti kakavą?

  • 10 – 15 g – silpnas kakavos gėrimas, tinka vartoti kasdienai
  • 25 – 35 g – vidutinio stiprumo kakavos gėrimas
  • 35 – 40 g – stiprus kakavos gėrimas, tinka kakavos ceremonijoms

 

Ceremoninės kakavos receptas (1 porcija)

  • 30 – 35 g (maksimali kakavos dozė 50 g skirta ceremonijai ir gilesniems procesams) ceremonininės kakavos masės susmulkintos peiliu
  • 25 -30 ml augalinio pieno
  • 150 -175 ml karšto vandens (pirma įpilkite šaltą pieną ir tik tada pilkite karštą, bet ne verdantį vandenį)
  • 2 datulių, agavų sirupo, kokoso žiedų cukraus, medaus ar kito mėgstamo saldiklio (jei norisi saldumo)
  • papildomai galima dėti žiupsnelį cinamono, kajeno (nebūtina).
  • viską sudėti į blenderį ir plakti apie 30 s – 1 min. arba virti paprastu senoviniu būdu puode, ant mažos ugnies (ruošiant kakavą ceremonijai jos negalima užvirti)

Rūšinės kakavos masės yra be pridėtinio cukraus, tinka naudoti veganiškų desertų receptuose, saldžiuose kepiniuose, gaminant naminį šokoladą arba pačią gardžiausią kakavą ir karštą šokoladą.

Maisto tvarkymo subjekto numeris: 330000726

Papildoma informacija

SvorisN/A
IšmatavimaiN/A
Kiekis

500g, 1000g (2x 500g)

14 atsiliepimų apie Ceremoninė „Criollo” rūšies kakavos masė – Peru „San Martin“

  1. Andrius Kalimavičius

    Pana pasiūlė, kažkaip abejojau, bet jau antrą kart perku. Ir dukterėčia vis prašo dėdės Andriaus, kad kakavos išvirčiau 😀

  2. Arvis B.

    Oh yeah. Kakava ir seksas, pabandykit. Geras kombo 😉

  3. Laura S.

    Dievinu jūsų kakavą! Jau virš metų perku ir esu labai patenkinta. Dėkoju!

  4. Komentaras

    My LOVE number 1, the best what I ever taste❤️

  5. Julita

    Neapsakomo skonio 😍 malšina ne tik nora saldumynams, bet suteikia energijos ir nuramina prota, mažina stresa 🧘‍♀️

  6. Dajana36

    Dievų maistas, o mes visi tokie esame! Linkiu įtraukti į savo kasdienius ritualus kakavos lėtą pasimėgavimą ir leisti atsiverti širdžiai, kad per mus į mus ir aplinką skleistųsi meilė! 💚

  7. Irena Diškevičienė

    Skonis pasakiškas, o nauda neapsakoma. Širdis atvira, akys plačios, mintys švarios. Dėkoju.

  8. Ineta

    Nuostabus skonis❣️ mano diena visada prasideda su sia klava 😊

  9. Ineta

    Nuostabus skonis❣️ mano diena visada prasideda su sia Kakava 😊

  10. ingastankiene (įsigijo produktą)

    Nuostabaus skonio kakava, padeda sumažinti nerimą, susikaupti, pripildo ramumos ir laimės jausmo.

  11. Ruta

    Uzsisakiau 3kg:)))), nekantriai laukiu savo naujos siuntos Prancuzijoje. Esu isimylejusi sia kakava, ir kiek teko ragauti kitu si pastarieji 2 metai pati skaniausia kokia esu ragavusi.

  12. Simona Galijienauskienė

    Jau kelis metus kepam tortus, bet tokios skanios kakavos dar niekur nebuvom radę. Profesionalus bendravimas ir aptarnavimas. Rekomenduoju Upeta ir Peru San Martin kakavą 🙂

  13. Inesa P.

    Negalvojau, kad kakava gali mane taip paveikti. Paskaičiau kaip pasidaryti sau ceremoniją, įsigijau jūsų kakavą ir po kelių puodelių apsiverkiau. Nepamenu kada tiek verkiau. Nepasakosiu kodėl, bet man to taip reikėjo ir poto pajaučiau gilią laisvę, ramybę. Dėkoju Jums, kad dalinatės tokiu nuostabiu dalyku <3.

  14. daiva.zin (įsigijo produktą)

    Dėkoju už puikaus skonio kakavą ❤️

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *